Foto van een Mammut verdelerEerste snede zit ook onder het plastic half 2 was de hakselaar weg. De eerst heeft een andere loonwerker geholpen omdat de hakselaar van onze loonwerker het niet aankon, en

Mammut verdeler

oanejorrit12
Foto van een Mammut verdeler

Eerste snede zit ook onder het plastic half 2 was de hakselaar weg. De eerst heeft een andere loonwerker geholpen omdat de hakselaar van onze loonwerker het niet aankon, en daarna met 2 hakselaars gehakseld.
Had de loonwerker ook nog 2 van de 3 wokkels stuk, dus heb ik deze nieuwe bij de smid opgehaald, shovol kon wel verdelen met de bak met tanden, maar dat is maar behelpen als je verdeler gewend bent

Reacties

CaseCS130
Net op tijd zeker? Vanmorgen ook zo'n dikke bui gehad? We hadden 35mm in een uur.
@CaseCS130 hier 25, ging lekker door
CaseCS130
@ronald-deutz-fahr ging even heftig. Gras wat nog stond ligt nu helemaal plat, maar daar hebben wij geen last meer van gelukkig.
+1
@CaseCS130 zag al wat plat gras ja. Gelukkig niet hier😅
sjonnies
@ronald-deutz-fahr hier 8 mm water totaal 10 km verderop 54 donderdag was dat waren ze hier volop nog aan hakselen liepen gigantisch uit met 3 hec per uur ipv 6 of meer
JD 6110
@CaseCS130 vanmorgen ja ? Zo dan! Welke regio ?
+2
CaseCS130
@JD 6110 rond Leeuwarden.
oanejorrit12
@CaseCS130 ja,. Half 2 waren ze weg
+1
Pieter Buren
@CaseCS130 Wij ook 35mm bij harlingen en een beste donderslag er nog bij om 5.40 uur. Werd er wakker van ondanks dat ik pas om half 2 sliep, want we moesten nog het plastic op de bult doen.
+1
CaseCS130
@Pieter Buren Goh wat zul jij dan daar van kunnen hebben genieten dat het droog onder het plastic zat.
+1
oanejorrit12
@CaseCS130 hier vanmorgen om half 6 was de hemel ook open gebroken. Lag zelf om 3 uur in bed
+1
Pieter Buren
@CaseCS130 we stonden eerst voor zaterdag gepland, maar het loonbedrijf was eerder klaar dan verwacht dus toen vrijdagmiddag nog kuilen. Laatste wagen met de voorlader verdeeld omdat de 4wd van de shovel stuk was. De trekker voor de opraapwagen heeft nog even de bult ingereden. Al met al mogen wij niet klagen.
+1
case 745 xl
@CaseCS130 ik reed met de auto on die bui bij Leeuwarden. 50 km je zag echt helemaal niks

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mammut verdeler ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!