Even de 745 een frisse neus👃🏻 laten halen. Geplaatst door 1046 op 05-06-2021 om 19:24:34, met 13 reacties.

International 745-S

Even de 745 een frisse neus👃🏻 laten halen

Reacties

+2
draaipiet
Mooi uitzicht over het neusje
Het lijkt wel Benschop Polsbroek
+2
akkermopet
@draaipiet Voor mij was dat wennen over deze wegen, links en rechts water en nog een smalle weg voor de vrachtwagen!(een uitdaging!!😂)
+3
1046
@akkermopet hier valt et mee. Bij reeuwijk/gouda ist nog gekker
+2
akkermopet
@1046 Ik werkte toen voor de GD Deventer en kwam door het hele land door en ook de eilanden met een vrachtwageltje om dieren op te halen voor onderzoek.
En elke omgeving heeft zijn charmes!
+3
1046
@akkermopet dat zekers
+2
cyrus-van-gelder
@1046 ziet er heel mooi uit zo vanuit de cabine van de 745
  • 👍👍👍👍

    Zelf zou ik heel graag willen weten hoe dat nou eigenlijk werkt zo,n topic maken . Krijg het maar niet voor elkaar. Dan kan ik ook wat foto's laten zien van mijn 644. Wordt wel eens om gevraagd door andere Tfers.

+2
new holland koen
@cyrus-van-gelder Even een korte uitleg hoe je een foto plaatst:
Om te beginnen klik je rechtsboven op de 3 streepjes en dan op foto's. Daar kies je voor plaats een foto, dan kies afbeelding waar je op een blauwe balk klikt waar op staat selecteer bestand van uw computer (of iets wat hier op lijkt). Selecteer de foto, kies het juiste merk en type, voeg nog een leuke beschrijving toe en plaatsen maar!
Voor het geval je twijfelt of het merk wel klopt raad ik aan om eerst het type in te voeren, dan kun je vanzelf het juiste merk selecteren!
+1
draaipiet
@akkermopet Ik snap dat zulke wegentjes wennen is als je niet uit deze streek komt, maar het wend best wel hoor. (met kalmte red je alles)
+2
1046
@draaipiet klopt . Polsbroek . Smalle kant vlakbij "de kwakel"
+1
tractor junkie xl
@draaipiet Zat ik ook aan te denken.
+1
a3vandiejen
Mooi hoor.
+4
Corne S
Hopelijk houdt hij er geen loopneus aan over, anders moet je hem laten testen..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 745-S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!