Foto van een Penta Kipper (transport), Penta DB50 kipper is weer start klaar. Het onderstel is helemaal uit elkaar geweest om gereviseerd te worden, en 6 nieuwe BKT 800/45 R26.5’s er onder, kan hij

Penta Kipper (transport)

catfan55
Foto van een Penta Kipper (transport), Penta DB50 kipper is weer start klaar. Het onderstel is helemaal uit elkaar geweest om gereviseerd te worden, en 6 nieuwe BKT 800/45 R26.5’s er onder, kan hij er weer 4 jaar tegen aan

Reacties

inspecteurfendt
Mooi werk, was het chassis er zo slecht aan toe?
+1
catfan55
@inspecteurfendt het is zeker niet voor z’n tijd, ze maken een hoop uur bij ons.
MaxxuM4ever
Op onderhoud wordt niet bezuinigd bij jullie inderdaad. Kun je iemand met een gerust hart met je machines op pad sturen.
+4
catfan55
@MaxxuM4ever ons seizoen is heel kort, als het moet gebeuren kunnen we ons geen down time veroorloven. Preventief onderhoud is het aller belangrijkste wat er is. Nu repareren kost uiteindelijk minder als wanneer het echt kapot is.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Penta Kipper (transport) ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!