Foto van een Claas Jaguar 940. Binnen een paar dagen de hele polder kaal. Inmiddels ligt ook alles wat hier nog groen is gemaaid of is al weg. Vond het wel een mooie foto, wilde ik jullie niet onthoud

Claas Jaguar 940

Foto van een Claas Jaguar 940. Binnen een paar dagen de hele polder kaal. Inmiddels ligt ook alles wat hier nog groen is gemaaid of is al weg. Vond het wel een mooie foto, wilde ik jullie niet onthouden.

Reacties

+2
Voor de liefhebbers nog een video:

+3
Machtig mooi om die kavels zo te zien!
+1
@Jaring visser1991 Zeker. Mooie plaatjes opgeleverd van de week.
+1
radium45
De A4 links in beeld.
+1
@radium45 Correct.
+2
yoohan
@AgricultureVideoNL
Vanuit zoeterwoude-dorp gemaak zeker? Volgens mij zie ik ook de n11 liggen zo naar rechts toe.
+1
@yoohan klopt helemaal.
+4
MaxxuM4ever
Hup dicht die sloten en mooie rechte blokken van maken. Wat zijn de boeren in de IJsselmeer en Zuiderzee polders dan toch verwend.
+1
@MaxxuM4ever ja 45 bunder verdeeld over 30 percelen ofzo. Maar vind t wel wat hebben. Mooi met weiden en afwisselend met maaien.
+3
radium45
@AgricultureVideoNL 45 bunder aan 30 percelen... Man, dat lijkt onze streek wel alleen wij hebben geen water en autobahnen.
+1
SJB533
@radium45
Moet je mijn vader eens vragen, wat ruilverkaveling is... Die wil jullie vast wel les geven en helpen
+1
draaipiet
Prachtige luchtfoto

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Jaguar 940 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!