Foto van een New Holland T 7. Geplaatst door Ruben-Wind op 10-06-2021 om 13:04:42, met 14 reacties.

New Holland T 7040

Foto van een New Holland T 7

Reacties

Ruben-Wind
Gelukkig is het mooi weer dat we maar 1 keer hoeven te schudden. Tussen door dus nog even de tijd om de laatste 2 ha mais land klaar te maken.
+1
arjanvw
Het is wel laat, maar het kan snel gaan met maïs. Wij hebben 28 April gezaaid, maar de maïs die op Hemelvaartsdag is gezaaid staat bijna net zo ver..
Ruben-Wind
@arjanvw klopt, kon het misschien ook wel beter gras laten maar dan verliezen we de akker status op dit perceel. Heb nu mais met 180 fao, hopen dat het rijp wordt en we het van het land kunnen halen.
arjanvw
@Ruben-Wind dan zou het dus altijd gras moeten blijven? Of kan je zo'n status nog weer opnieuw krijgen? Als we een beetje een normale herfst krijgen moet het vast goed komen!
Ruben-Wind
@arjanvw ja klopt, of akker status kopen voor 3000€/ha. Het is voor ons ook een probeersel, mais verbouwen op klei
arjanvw
@Ruben-Wind wij hebben ook jaren maïs verbouwd op klei. Op zich wil dat wel met een vroeg ras. Je laat dan wel wat opbrengst liggen maar beter dat dan het niet van het land krijgen! Al is het dit jaar door de weersomstandigheden geen 'eerlijke' proef...

Die rechten kopen voor dat bedrag is ook nog niet echt interessant..🙈
+1
Ruben-Wind
@arjanvw nee klopt, wou vorig jaar ook al met strip till proberen maar Jansen had toen pas 2de week juni tijd. Dit jaar is het nog later. Maar goed we zien wel wat het wordt, graszode was ook niet al te veel meer
nhfendt fan
Is er geen map voor de t7.165s
Ruben-Wind
Ruben-Wind
nhfendt fan
@Ruben-Wind ja heb het nu gezien de t7.165 is er wel maar niet de s
Ruben-Wind
@nhfendt fan ik kan alleen t7040 en een paar andere types selecteren
nhfendt fan
@Ruben-Wind ja heb geen iedee hoe ik dat hier moet plaatsen maar als ik zoek op t7.165 kom ik die gewoon tegen niet de s

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 7040 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!