Foto van een Weidemann 1390  Extreme(wiellader)met Mc Connel arm en Becx snoeidek. ( ik had hem per ongeluk verwijderd met mijn dikke vingers)

Weidemann 1390 (wiellader)

Fast Eddy
Foto van een Weidemann 1390 Extreme(wiellader)
met Mc Connel arm en Becx snoeidek.
( ik had hem per ongeluk verwijderd met mijn dikke vingers)

Reacties

+1
SJB533
Zo heb ik ook al verscheidene foto's gewist, Edwin.

@Hurli356 herkende de omgeving Stationsplein/Griendtsveenweg in het dorp Hoogeveen
+1
Hurli356
@SJB533 tja woon alweer zo'n 7 jaar in Kampen, tijd gaat hard
5000 fan
Hoeveel ventielen heb je nodig op de lader voor de maaier?
Fast Eddy
@5000 fan

Een pers en een retour en nog een drukloze retour/lekleiding. Deze shovel heeft de grote hydrauliekpomp. De bediening van de arm gaat met een joystick van Mc Connel.
5000 fan
@Fast Eddy
wordt de olie niet heet of is er voldoende koel capaciteit? het is een mooie combi zo. werkt fijner als aan de tractor lijkt me
Fast Eddy
@5000 fan

De olie wordt warm maar niet heet. We hebben nog een extra temperatuurmeter voor de hydrauliekolie gemonteerd. Die blijft mooi in het groene gebied. Het scheelt ook dat je deze shovel als een vario kan rijden met een rijpedaal. Daardoor hoef je niet constant met je voet op de rem te rijden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Weidemann 1390 (wiellader) ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!