Project SF50 (S450) gaat gestaag verder! Weer onderdelen spuiten zodat ik de versnellingsbak weer kan verder monteren. Volgende week breng ik wat spullen van de hef, tredes en ander klein spul naar ee

Schlüter s450

Schluterfan
Project SF50 (S450) gaat gestaag verder! Weer onderdelen spuiten zodat ik de versnellingsbak weer kan verder monteren. Volgende week breng ik wat spullen van de hef, tredes en ander klein spul naar een collega die een straalcabine heeft. Die spullen zijn mij wat te erg om allemaal met de komborstel enz. te doen.

Reacties

+1
schluterman
Goed bezig Simon
+2
Schluterfan
@schluterman

Eerst alles in de grondverf en een jaartje testrijden. Dan komt hij pas terug in het rood 😉.
+1
schluterman
@Schluterfan oke een jaar test rijden nog wel
+1
Schluterfan
@schluterman

Ja, en tussendoor de 6600 gangbaar maken. Dan heb ik altijd wat om aan te sleutelen. Niet dat dat nu niet is... maar goed hahaha.
schluterman
@Schluterfan dat is waar ook ij hebt er twee projecten bij gekregen
+2
Schluterfan
@schluterman

Heb hiernaast nog andere bezigheden genoeg, maar de hobby heeft de laatste 3-4jaar op een laag pitje gestaan dat ik er nu wel eens meer tijd wil voor vrij maken. En er zijn toch geen duitse evenementen dit jaar, dan word er in de schuur wat meer gedaan.
+1
schluterman
@Schluterfan klopt inderdaad daar ben ik ook mee bezig

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter s450 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!