Foto van een Ford 5600. Geplaatst door Fred4130 op 13-06-2021 om 23:42:03, met 9 reacties.

Ford 5600

Foto van een Ford 5600

Reacties

+4
langeslagdiesel
Zag je vroeger vaker, een Acrobat wiel aan de pers.
Fred4130
@langeslagdiesel Pickup is smal genoeg, werkt goed met die worsten van wiersen afgelopen week.
+2
Towaberg
@langeslagdiesel eerste keer dat ik het zie, wel handig👍
+3
Fred4130
Met de New Holland S78 volop in het hooi de afgelopen week. De eerste dik 500 pak zijn er weer probleemloos door heen gegaan.
+2
newholland-
Was wel wat meer werk en je moest na harken maar voor het lekkerste hooi te krijgen maakte wij wiersen met de strela.kleine luchtige wiersen👌
+1
Fred4130
@newholland- kleine wiersen maken was even niet aan de orde met dat enorm stuk gras erop, maar met een enkele Niemeyer hark prima te doen. Geen vastlopers of breekbouten kapot, pers vrat ze goed , boven verwachting eigenlijk en 2 kapotte pakken doe ik het voor.
+1
newholland-
@Fred4130 hooien is er bij ons niet meer bij maar als we vroeger een perceel hooide was dat altijd een hoog perceel en liefs zonder mest of kunstmest voor het lekkerste hooi.als er zoveel gras op zit is het erg moeilijk om goed droog te krijgen.wat wel een verbetering is de machine achter de pers die bundels maakt die je met de voorlader kunt laden scheelt enorm veel mankracht.
+2
a3vandiejen
Prachtige foto.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 5600 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!