Rotoreggen met de 4610πŸ‘Œ. Geplaatst door Kidd op 14-06-2021 om 18:10:21, met 11 reacties.

Ford 4610

Rotoreggen met de 4610πŸ‘Œ

Reacties

+2
a3vandiejen
Mooie foto.
+1
yoohan
Mooie foto! Wat komt hier in de grond nu in deze tijd van het jaar?
Kidd
@yoohan van knolselderie tot stokerwten tot pompoenen en nog veel meer
yoohan
@Kidd
Ow het wordt een grote volkstuin dus 😁
Doe je dat verkopen oid?
+1
Kidd
@yoohan Nee alleen binnen de leden

herenboerengroenehart.nl/leimuiden/
a3vandiejen
@Kidd Leuk om te zien, succes met dit alles.
+2
yoohan
@Kidd
Oke, dus de herenboeren zitten bij jou op de boerderij? Ik heb er weleens van gehoord en gelezen en ook weleens een vrouw gesproken die er mee bezig was. Die was ook iets van voorzitter oid van een bestuur dacht ik.

Leuk initiatief, succes in ieder geval met het telen. Ik hoop dat het meevalt met alle narigheid qua ziekten en plagen, want dat zal soms best een uitdaging worden.
+2
cyrus-van-gelder
Veel mee gewerkt in de jaren negentig. De 4610 werd veel gebruikt bij rijkswaterstaat directie Flevoland. Toch weer even een leuke herinnering als ik die foto zie.
  • πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
+2
Kidd
@cyrus-van-gelder Er hebben er daar zat gelopen idd
Waar werden ze zoal voor gebruikt?

(klik om te vergroten)

+2
cyrus-van-gelder
@Kidd ze werden vooral gebruikt voor het maaien van bermen. Ook voor het verplaatsen van schaftketen werden ze veel ingezet. Zelf reed ik vaak in de oogst tijd met een dieseltank achter de 4610.de oogstmachines moesten wel getankt worden,dus reed ik overal bij langs.zelf zat ik in de bosbouw, maar tijdens de oogst kregen we altijd dat soort werk te doen. Het was een leuke tijd,bedankt RWS directie Flevoland!!!
  • πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜‰πŸ˜‰

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 4610 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!