Ik mag 2 dagen met mijn ex de baan op 🙈 Deze was eigenlijk al 1,5 maand ingeruild bij mijn werkgever omdat het toch een rustige periode is en we hem wel goed konden gebruiken in de verhuurvloot. De

Farmtrac onbekend

inspecteurfendt
Ik mag 2 dagen met mijn ex de baan op 🙈 Deze was eigenlijk al 1,5 maand ingeruild bij mijn werkgever omdat het toch een rustige periode is en we hem wel goed konden gebruiken in de verhuurvloot. De levering van de nieuwe heeft fixe vertraging opgelopen, begin juli staat hij normaal gezien opt hof.

Reacties

Fast Eddy
Heb je een andere trekker gekocht?
inspecteurfendt
@Fast Eddy klopt, een pasquali era 9.40. Ook wel verkocht onder BCS en Ferrari.
Mdbm
@inspecteurfendt Gisteren nog bij iemand gestaan die ook een farmtrac gekocht had. Nog maar 100 uren gelopen, maar van de prestaties was hij zeker tevreden. Enkel het stilvallen als je van de bestuurdersstoel komt vond hij behoorlijk irritant.

Wanneer heb je de nieuwe? Waar zijn de gazonbanden naartoe?
inspecteurfendt
@Mdbm gewoon het stekkertje van de stoel overbruggen, dan valt hij niet meer uit. Hij zit nu in de verhuurvloot en de klanten zijn er alleen maar positief over maar naar mijn gevoel waren er teveel problemen mee in 250 u in een jaar tijd. De importeur staat niet achter zijn producten en laat ons als dealer het oplossen. Een maand op een vooraskeerring wachten is niet echt iets waar ik gelukkig van wordt... Voor een Japans trekkertje uit de rijstvelden is dit de ideale vervanger maar voor ons werk voldoet hij net niet. De gazonbanden komen op een 2e set velgen zodat ik snel kan wisselen. 26 juni vertrekt de nieuwe in Italie.
Fast Eddy
@inspecteurfendt

Heb je daar meer vertrouwen in?
Hij lijkt wel wat op een Solis.
+1
inspecteurfendt
@Fast Eddy tuurlijk, op mijn werk zijn we al jaren pasquali dealer en quasi nooit problemen mee gehad. Totaal niet te vergelijken met het Indische Solis ed. Zo heeft de Pasquali een doordraaiende aftakas, gesynchroniseerde 12x12 versnellingsbak met shuttle, optioneel verschillende ventielconfiguraties en een pittige 4 cilinder lombardini onder de kap. De prijskaartje is ook meer dan 3x zo groot. Het is eigenlijk ook geen minitractor maar puur ontwikkeld voor de fruitteelt. Natuurlijk zullen er ook wel wat mankementen zijn maar geen enkele trekker is perfect. Ik hoop deze toch te houden tot hij echt rotversleten is.
Fast Eddy
@inspecteurfendt

De oudere Ferrari`s waren geen rare trekkers. Dat nieuwere spul zal beter zijn dan de budgetmerken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Farmtrac onbekend ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!