Foto van een Fendt 724 met Krone TX560 (geloof ik). Wagen van de loonwerker, aantal percelen liggen op afstand en toen hebben we 3 dagen met 13 karren en 2 vrachtwagens gereden. Dit is gras van lage k

Fendt 724

DaanLek
Foto van een Fendt 724 met Krone TX560 (geloof ik). Wagen van de loonwerker, aantal percelen liggen op afstand en toen hebben we 3 dagen met 13 karren en 2 vrachtwagens gereden.

Dit is gras van lage kwaliteit, ligt in een zogenaamd rood gebied en dat betekent dat er geen mest op mag, geen onkruid gespoten mag worden en niet opnieuw ingezaaid mag worden.

Reacties

radium45
Problemen met aankoeken in de pijp zoals in Nederland een vaak voorkomend iets is, kennen jullie dat daar ook?
DaanLek
@radium45 Minder denk ik, minder last van teveel suiker. Probleem met dat oude gras is dat het snel te droog is en dan moet je uitkijken dat het wel mooi uit de pijp blijft komen anders zit ie zo dicht.
Fendt926Driver
13 karren en 2 vrachtwagens op 1 hakselaar??
DaanLek
@Fendt926Driver Klopt helemaal. Dan kun je blijven rijden haha..
hoest
@DaanLek moest het naar de andere kant van deze aardbol of zo?
+2
Fendt926Driver
@hoest 1200 ha eerste snede ligt niet allemaal rond de stal...
+1
hoest
@Fendt926Driver het ligt er wel omheen, de straal is alleen wat groter en er liggen misschien wat andere percelen tussen 😅
+1
DaanLek
@hoest 25 km is het verste. Daar hebben we knappe 300ha
mf 6150
Is dit zo'n Moor gebied ofzo?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 724 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!