Foto van een Japy melktank die word geleegd. Eerst kwam de melk wagen 's nachts, nu voortaan 's avonds, daarom had ik nog nooit een melkwagen op mijn erf gezien. Maar ik vond het wel een foto waard.

Onbekend Onbekend

wotan2
Foto van een Japy melktank die word geleegd. Eerst kwam de melk wagen 's nachts, nu voortaan 's avonds, daarom had ik nog nooit een melkwagen op mijn erf gezien. Maar ik vond het wel een foto waard. Te zien vanaf de kraan van de tank: koppeling din 63mm, koppeling Sms 63 mm, koppeling sms 51 mm, koppeling sms 63, en na de kraan koppeling 63 volgensmij din 63. Er moest en zou een koppeling sms 51 op de tank komen op orders van de fabriek. En dan krijg je dit.

Reacties

+1
john deere 7810
Haha echt franse slag he. man man wat een geknooi
Henk 1120
Hoe maak je het zo makkelijk mogelijk?? 🤔
steyrlanzboy
Mooi
caseboy
Als er de fabriek wil dat er een sms 51 koppeling op de tank moet waarom zit deze dan ook niet rechtstreeks op de melkwagen? Lijkt mij dat dan de meeste klanten van die fabriek ook die sms 51 hebben en de meeste mellrijders rijden maar voor een fabriek
+1
fendt2
Sms is een hygienische koppeling. Beter dan de oude standaard in iedergeval. Maar dit slaat alles.. heb geen idee hoe de reinheid gemeten wordt. Maar dit is vragen om problemen.
+2
wotan2
Het is inmiddels opgelost zo ziet het er nu uit.

(klik om te vergroten)

SMS 51
john deere 7810
@wotan2

inmiddels? best snel voor die fransen? 😛
wotan2
@john deere 7810 Is al weer een hele tijd zo, ik heb er nu pas aan gedacht om het resultaat te delen.
new holland koen
@wotan2 Loopt het verder een beetje naar wens daar in Frankrijk?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Onbekend ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!