Voorbije weekend enkele percelen weze klepelen. Dit was hopelijk de laatste keer dat ik met dit trekkertje moest werken.

Farmtrac onbekend

inspecteurfendt
Voorbije weekend enkele percelen weze klepelen. Dit was hopelijk de laatste keer dat ik met dit trekkertje moest werken.

Reacties

+1
inspecteurfendt
De klant had al een begin gemaakt met de zitmaaier maar zag het niet meer zitten.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Johny power
Ben je zo klaar met de trekker dan. Ik zag dat je een nieuwe trekker kreeg
inspecteurfendt
@Johny power @Rickhn @Yanmarthomas De Farmtrac is ingeruild op een Pasquali Era 9.40 DT maar door een vertraagde levertijd ben ik de Farmtrac nog even gaan terughalen. De laatste tijd waren er altijd kleine problemen mee (olie- en brandstoflekken en elektrische storingen), ik moest veel te lang wachten op onderdelen die eigenlijk gewoon in stock moeten zijn bij de importeur. Verder deed deze trekker goed zijn werk ondanks dat hij niet echt een luxeleventje had bij ons. Als alternatief voor een Japanse import zijn dit ideale trekkertjes maar om er 200 u op jaarbasis mee te werken schieten ze net wat tekort. Begin juli wordt de nieuwe geleverd.
Rickhn
@inspecteurfendt Oke ben benieuwt hoe de Pasquali zal bevallen
inspecteurfendt
@Rickhn de pasquali zal wel goed bevallen, mijn werkgever is al jaren dealer en we hebben tot nu toe maar weinig klachten. Toen ik de Farmtrac kocht heb ik bewust niet naar Pasquali gekeken omdat ik wist dat die heel ver buiten budget gingen liggen, anderhalf jaar later beklaag ik mij dat wel een beetje. De Farmtrac heb ik netjes kunnen inruilen dus ik verlies er niet al te veel op.
Yanmarthomas
@inspecteurfendt oké al snel die problemen dat verwacht ik niet voor een nieuwe trekker. Heb er ook voor gekeken voordat ik de international kocht maar er niet voor gekozen ben niet zo’n fan van die vage merk dingen… maar das persoonlijk
Johny power
@inspecteurfendt Oke begrijpelijk dat je dan hiervoor gekozen hebt. En ik snap dat je erop gegeven moment klaar mee bent. De trekker ziet er niet verkeerd uit hoor. Heb jezelf echt een eigen bedrijfje waar je met deze trekker klussen doet ofzo?
+1
inspecteurfendt
@Johny power ik studeer momenteel nog maar ik probeer wel wat werkjes aan te nemen en werk geregeld in onderaanneming voor hoveniers.
+1
Johny power
@inspecteurfendt Oke mooi om ook zo op te starten en ervaring op te doen. Succes ermee en ook met de nieuwe trekker. Hopen dat die beter bevalt
Rickhn
Kijk mooi werk. Wat is er mis met de trekker?
Yanmarthomas
Bevalt hij niet meer?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Farmtrac onbekend ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!