Onderweg gespot Foto van een John Deere MTOp de achtergrond staat een John Deere 720. Foto is geplaatst door draaipiet op 22-06-2021 om 18:03:39, met 11 reacties.

John Deere MT

draaipiet
Onderweg gespot Foto van een John Deere MT
Op de achtergrond staat een John Deere 720

Reacties

+1
Mooie foto.
draaipiet
+1
wim-same
Staan die trekkers altijd buiten ?
+1
draaipiet
@wim-same Het lijkt er op dat ze inderdaad altijd buiten staan
+1
wim-same
@draaipiet oh, Ik heb ze toch liever binnen staan. De Same Centauro 65 heeft ook een paar jaar buiten gestaan, maar er zat toch al een paar liter water in het carter. Waarom denk je dan ik zaterdag ook de Drago graag binnen zag staan. Ook via de versnelligspook kaner weer regen water inde versnellingsbak komen.
+1
draaipiet
Quote Reactie van @wim-same:
Ik heb ze toch liever binnen staan

Inderdaad binnen is het beste. Als een trekker buiten staat is voor een keer niet erg, zeker niet als hij regelmatig gebruikt word, maar een jaar buiten en een jaar niet gebruiken is niet best. Dat er water in de versnellingsbak komt gebeurde vroeger ook niet zo gouw, want ................
toen stond er nog een hok op 🤣
+1
wim-same
@draaipiet Op de Centauro stond ook een hok, maar niet boven de motor. en je zag het ook weer aan de Drago. Veel elektrische storingen, oftewel oxidatie. Wat betekend veel nieuwe contact schakelaars enz.
draaipiet
@wim-same Ja en de elektronica van vroeger zat wel minder beschermd dan nu, maar nu is het nog gevoeliger
+1
wim-same
@draaipiet laten we het over de elektronica van nu maar niet hebben. Eén en al storing.
+1
draaipiet
@wim-same ⚡⚡⚡⚡

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere MT ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!