Foto van een Landini 7.215 met Peecon mesttank. Naast de 6 USA afschuifbakken hebben we ook 3 Peecon mesttanken en 1 Hawe meststrooier die we op de onderstellen kunnen zetten. Vullen gaat bovenlangs.

Landini 7.210

DaanLek
Foto van een Landini 7.215 met Peecon mesttank. Naast de 6 USA afschuifbakken hebben we ook 3 Peecon mesttanken en 1 Hawe meststrooier die we op de onderstellen kunnen zetten. Vullen gaat bovenlangs. Hier op de jongveelocatie duurt dat zo’n 5 minuten, op de hoofdlocatie stel je de kuubs in en dan zijn deze in 50 seconde vol.

Laatste paar dagen tijdens het hakselen zijn er 2 gaan mestrijden, we hakselden dichterbij en de opslag zat bijna vol.

Reacties

+2
hermanjohndeere
50 seconden das de moeite waard. Zal wel een leuke pomp achter zitten dan.
De MF man
Peecon tank met de usa centrifugaal pomp?
+1
caseboy
Mooie span zo
+1
Towaberg
Mooi! Waar is dit, overzees gebied?
+2
JD BORN 2 FARM
@Towaberg Oost Duitsland bjj straathof
Towaberg
@JD BORN 2 FARM hebben ze daar een Landini dealer?
DaanLek
@Towaberg Nee deze komt uit Nederland. Zit hier ook wel een Landini dealer ergens
+2
JD BORN 2 FARM
Dat zou je aan daanlek moeten vragen. Ik weet alleen dat hij bij straathof in Oost Duitsland werkt. Meer weet ik ook niet.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landini 7.210 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!