Foto van mijn Kubota B1400 iemand hier een beetje kennis van deze kubota modellen? ik was vandaag aan het rotoreggen en een steen tussen gekomen breekbout  was niet kapot maar wel mijn eerste versnell

Kubota B1400

Robsame
Foto van mijn Kubota B1400 iemand hier een beetje kennis van deze kubota modellen? ik was vandaag aan het rotoreggen en een steen tussen gekomen breekbout was niet kapot maar wel mijn eerste versnelling zowel hoog en in laag en 540 aftakas toerenschakeling doet die ook niks meer maakt ook geen raar geluid 750 en 1000 toeren gaan perfect en de andere versnellingen gaan ook goed iemand die mij kan zeggen wat dit eventueel kan zijn ?

Reacties

+1
wim-same
Oeps Rob. Ik heb wel een Kubota kraan, en veel Same trekkers, maar hier kan ik je helaas niet mee helpen.
+1
Robsame
Hebt het gevonden helaas een tandwiel in 2 gebroken

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota B1400 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!