Voor de meeste een gewone foto van een Ahlmann AZ 150 met chauffeur. Alleen speciaal als je weet dat de chauffeur zijn benen niet meer kan gebruiken. Foto is niet door mij gemaakt maar kreeg hem door

Ahlmann AZ 150

Saeghershof
Voor de meeste een gewone foto van een Ahlmann AZ 150 met chauffeur. Alleen speciaal als je weet dat de chauffeur zijn benen niet meer kan gebruiken. Foto is niet door mij gemaakt maar kreeg hem door gestuurd via WhatsApp. Ik vind het nog altijd speciaal als ik hem zie rijden zowel met de ahlmann als met de fendt of met de auto.

Reacties

+13
arnold-arentze
Mede mogelijk gemaakt door…👍👍 vind het top wat er allemaal gerealiseerd is👏
+7
draaipiet
Prachtig dat het zo kan, ik kan me ook altijd zo verwonderen over al die aanpassingen die er mogelijk zijn. Dit is echt een op een bekijken wat er allemaal nog kan en wat er aangepast moet worden. Het is de zogenaamde maatkostuum 👌
+6
Fendt926Driver
@Saeghershof toppie voor jou/jullie dat jullie dit mede mogelijk maken voor hem.
En dat maakt de foto inderdaad extra speciaal.
+3
a3vandiejen
Schitterend , mooie dat mensen op deze manier wat voor elkaar over hebben en gewoon doen om iemand te helpen...zeker in deze tijd. Complimenten voor jullie allemaal.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ahlmann AZ 150 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!