Ondertussen ook alweer meer dan 10 jaar geleden, ergens in texas de enige keer in mijn leven dat ik zo ver van huis ben geweest .

Massey Ferguson Maaier (hooibouw)

stijn-de-bock
Ondertussen ook alweer meer dan 10 jaar geleden, ergens in texas de enige keer in mijn leven dat ik zo ver van huis ben geweest .

Reacties

+2
Massey 2705
Ja , in het buitenland is het gras heus niet altijd groener 😉
Daar zit het soms ook niet mee !
+6
langeslagdiesel
@Massey 2705 niet altijd groener nee. Maar zo af en toe de kleur eens van dichtbij bekijken is mooi werk hoor. Mag graag naar de usa op vakantie. En dan met een grote boog om de steden heen.
+1
casejxu
@langeslagdiesel 5 jaar geleden ook een paar dagen in Washington en manhatten rond gehangen. Was wel heel gaaf hoor!
+2
langeslagdiesel
@casejxu 2x de 101 gereden en de oude 1 terug. Voor de mensen die denken dat ik wartaal schrijf,: in Vegas geland binnenlands vluchtte naar LA. Daar in de auto en door naar de westkust. Via de 101 omhoog tot de Canadese grens. Toen langs het strand ( de oude 1= hippie route maar dan verkeerd om.) terug naar LA. Toen nog een stuk route 66 gereden. ( de oude route, richting oost. ) kappertje gepakt, en toen zaten de 3 weken er op! In 1 woord, fantastisch! Zou het morgen zo weer doen.
casejxu
@langeslagdiesel helemaal begrijpelijk. Die kan van Amerika nog nooit geweest.. zal wel niet gebeuren ook...
+2
walker1
Bijzondere machine, is een Massey Ferguson, maar er staat ook Hesston op de kap?
+4
EA_MF
@walker1 dit type komt nog uit de tijd dat Hesston overgenomen is door AGCO, die vervolgens de Hesston machines omgedoopt heeft tot Massey Ferguson. Nieuwe machines die uit de Hesston fabriek komen staat het nog steeds (wel iets kleiner) op, stukje Amerikaanse trots denk ik 😁
walker1
@EA_MF Ik dacht dat Hesston vroeger bij Fiat hoorde en uiteindelijk opgegaan is in New Holland? Maar is dus door AGCO overgenomen?
+1
David Bakker
@walker1 Ik weet niet precies hoe het zit maar volgens mij hebben Fiatagri en Hesston samen gewerkt . tot dat Fiatagri en Ford , New Holland werd . Hesston was nier zo groot en dus voor AGCO intressant . zo werd Hesston de hooibouw afdeling van AGCO .
+1
EA_MF
@walker1 ja, voordat Agco hesston kocht, had hesston een 50% joint venture met Case/ (de voorganger van)CNH (volgens Google).
+3
David Bakker
@walker1 deze zwadmaaiers komen uit de Hesston fabriek , tegen woordig ook te koop als Challenger .
joop-same
@David Bakker Ze werden midden jaren 70 ook nog in COEX in Frankrijk gebouwd.
+3
Towaberg
Ik weet niet of ik ooit zo ver ga geraken! Dat zal wel een ervaring zijn geweest!
jammermaarhelaas
Hadden ze er ook goed bier en goede worst?
+3
stijn-de-bock
@jammermaarhelaas viel mee maar het is nergens beter dan thuis. 😅

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson Maaier (hooibouw) ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!