Foto van een Schlüter Onbekend. Foto is geplaatst door Goos op 27-06-2021 om 16:59:27, met 10 reacties.

Schlüter Onbekend

Goos
Foto van een Schlüter Onbekend

Reacties

+4
Goos
Schluter s650v in bosbouwuitvoering. Niet origineel maar wel professioneel gedaan. De trekker weegt. 5.8ton (origineel iets van 4.2ton). Dit komt door een stalen plaat van 4cm onder de hele trekker door, een lier die 8 ton trekt (met katrollen hebben we er een keer 32 ton mee getrokken) en een zwaar blad. Het is net een tank, niet te stoppen. Daarnaast hebben we nog een schluter super 1250 vl special.
+2
schluterman
@Goos foto's foto's . Wij hebben een super E6600v een super 850v met 110pk ook een bosbouw uitvoering
+2
Henk 1120
Prachtige machine! Je bent ook wel heel wat lierkracht nodig, met zulke dikke boomstammen 💪🏼
a3vandiejen
Prachtig.
z6911
Mooi
Kramer U800
Mooi werk man!! Beste boomstammen 💪🏼

Dit lijkt mij ook nog eens mooi om met mijn Kramer te doen, die heeft een 6 tons Schlang & Reichart lier achterop. Boomstammen van een 1.3 m in doorsnee gaan makkelijk met die S650V? Is dat een 6 cilinder?
+1
Goos
Dit is een 4 cilinder. De super 650v is een 6cilinder (volgens mij de kleinste 6 cilinder van schluter).
Maar hij doet er weinig voor onder denk ik. Door het hoge eigen gewicht wordt het vermogen goed overgebracht op de banden.
+1
Kramer U800
@Goos Oké, ja dat is zo, je moet het vermogen ook nog op de grond kunnen brengen dat is belangrijk.
+1
Goos
Wij hebben ook een Super 1250vl Special. Ook een bere sterke trekker. Maar wij zeggen altijd: De kleine is in verhouding sterker dan de grote

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Schlüter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!