Ik zag van de week nog een foto passeren van een international 1455 voor een bescheiden lading op de dieplader. Hier een foto van onze Fendt 308 LSA voor een volle dieplader met mijn knikmops en een gehuurde kubota kraan met assortiment bakken, er ging geen bak meer bij. Mocht de fendt nog eens mooi voor sleuren ;)

Fendt 308 LSA

Ik zag van de week nog een foto passeren van een international 1455 voor een bescheiden lading op de dieplader. Hier een foto van onze Fendt 308 LSA voor een volle dieplader met mijn knikmops en een gehuurde kubota kraan met assortiment bakken, er ging geen bak meer bij. Mocht de fendt nog eens mooi voor sleuren 😉

Reacties

+2
Towaberg
Mooie foto 👍
+1
Gavrie Willemsen
Ha ha mooi vrachtje, ik had inderdaad vorige week nog veel plaats over op mijn dieplader….

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 308 LSA ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!