Mais begint toch wel wat te groot te worden opsommige plekken.... Foto is geplaatst door rick-mandersloot op 02-07-2021 om 21:06:22, met 7 reacties.

John Deere 8230

rick-mandersloot
Mais begint toch wel wat te groot te worden opsommige plekken...

Reacties

+1
John k
Hier hebben we het iets eerder gedaan.
Waarom zolang gewacht trouwens? Geen tijd?

(klik om te vergroten)

rick-mandersloot
@John k maandag was het nog laag toen we begonnen op dit perceel. Groeit gigantisch hard met dit warme vochtige weer. Dit is nog iets nieuws voor dit bedrijf. Heb vorige week een stuk gedaan wat nog wel even kon wachten.
Massey 2705
@rick-mandersloot zomaar een vraag , gebruik je varkens of rund vee mest ?
JD 6110
@John k hoe is jullie verdere bemesting?

Voor het zaaien ook nog drijf mest ?

En bij het zaaien nog Kunst mest ?

En is dit nog iets verdund met water en hoeveel m3 doe je er ongeveer op ? Bevalt het goed .?
+1
John k
@JD 6110 helft van de side dressing. Rundveedrijfmest tussen de 3500 en 4000 gallon/ acre . Alleen de vlakke percelen gedaan.
+1
John k
@JD 6110 het grote verschil met nederland is dat het groeiseizoen hier korter en heftiger is dan in NL. Zodra het hier kan dan moet het ook gebeuren om voor de maximale opbrengst te gaan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 8230 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!