Labourier FPL  25   aan de benzinepomp   Schmiede  Huldange uiterste noordpunt van Luxemburg , , prijs €1.34   ipv € 1.95 in NL, helaas is t tankje onder de zitting maar 25 liter  .

Labourier FPL25

bas101
Labourier FPL 25 aan de benzinepomp Schmiede Huldange uiterste noordpunt van Luxemburg , , prijs €1.34 ipv € 1.95 in NL, helaas is t tankje onder de zitting maar 25 liter .

Reacties

+3
steyrlanzboy
Mooi
+5
Mdbm
Die Fransen wisten wel hoe ze een mooie trekker moesten bouwen. Die zeldzame trekkers zie ik meestal wel graag en al zeker als ze mooi origineel gerestaureerd zijn.
+3
cyrus-van-gelder
Is idd een mooie trekker. Ook goed te zien op deze foto. De brandstof prijzen zijn hier in Nederland idd belachelijk hoog. Is eigenlijk gewoon diefstal
+1
draaipiet
Prachtig exemplaar
+3
stijn-de-bock
Ik ben al heel blij dat ik 3 A4tjes heb van dit prachtige merk.

(klik om te vergroten)

+2
bas101
@stijn-de-bock die LD70 zijn praktisch onvindbaar en hebben een hoge waarde onder de verzamelaars , die ld25 is ook zeer moeilijk vinden en heeft een 2 cilinder dubbel zuigermototr die LD15 is een 1 cilinder en nog vrij makkelijk te vinden
+1
Fast Eddy
Mooi bij het Knauf center tanken. Mooie omgeving daar. Dit jaar nog maar in Nederland blijven in de vakantie. Volgend jaar daar maar weer heen op vakantie.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Labourier FPL25 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!