M'n eigen Zetor in de laatste Agritrader 😄. Foto is geplaatst door ZetorTwente op 04-07-2021 om 14:06:16, met 7 reacties.

Zetor 25K

568 foto's van @ZetorTwente

ZetorTwente
M'n eigen Zetor in de laatste Agritrader 😄

Reacties

+1
stijn-de-bock
Mooi .
+1
a3vandiejen
Prachtig, mag je best trots op zijn.
+1
steyrlanzboy
Mooi
+1
Towaberg
Dat is heel leuk, mooi souvenier👌
+1
Rietman
Mooi stukje én mooie trekker. Super gerestaureerd. Rinus had mij de trekker ook al eens aangeboden ook had hij vorig jaar nog een Super 50 te koop.Toch zijn er in Nederland zeker nog meer van deze 25K . Allicht weet je dat ik zelf nagenoeg de zelfde heb. En een 25 van 1948 dus de voorloper van de 25A / 25K.
ZetorTwente
@Rietman Bedankt, Rinus had het er al over dat hij ze jou ook aan had geboden. De super 50 heeft hij nog steeds te koop zag ik. Alle 25, A en K zijn er zeker meer van. Maar wat de Kultivaci uitvoering betreft kwam ik met tellen niet verder dan 5-6 die bij mij bekend zijn in Nederland. Maar wellicht heb jij daar beter zicht op.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor 25K ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!