Kijk, daar heb je Oosterhof Holman (Grijpskerk) × met een Case IH 3220.Bezig met een beurtje en keuring te krijgen. Met 2729uur op de klok.

Case IH Onbekend

porschestandard
Kijk, daar heb je Oosterhof Holman (Grijpskerk) × met een Case IH 3220.
Bezig met een beurtje en keuring te krijgen. Met 2729uur op de klok.

Reacties

+1
stijn-de-bock
Appart zicht in deze kleurstelling.
+2
porschestandard
@stijn-de-bock Dit zijn onze bedrijfskleuren. Bijna al onze machines staan in deze kleur. Daarom vond ik het wel leuk om hier eens een foto ervan te plaatsen.
+1
Albert Peters
@porschestandard met deze kleuren gaat er een
Lampje branden Ik heb er weleens een paar dagen voor gewerkt
Fast Eddy
@porschestandard

Hoeveel trekkers heeft Oosterhof-Holman nog? Bij het Julianaplein zag ik een 695(?) staan.
porschestandard
@Fast Eddy Ja klopt inderdaad dat frame wat daar achter zit heb ik vorig jaar gemaakt.
Bij deze afdeling zijn 2 trekkers. In Harlingen rijdt nog 1(komt een nieuwe voor). En bij onze groen afdeling rijden nog een paar tuintrekkers.
Fast Eddy
@porschestandard

Ze hebben toch ook een Hürlimann smalspoor gehad? De trekkers zijn allemaal wel oude beestjes zo te zien. Maar ze worden goed bij gehouden.
+1
porschestandard
@Fast Eddy Dat durf ik niet te zeggen, de smalspoor trekkers de ze nu hebben zijn New Hollands. Machines worden hier zeker goed bij gehouden inderdaad.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Case IH ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!