Foto van een Steyr Meerdere. Vandaag beiden trekkers gepoetst en gewaxt.  ( voor het eerst sinds  tijden) samen met de stage loper.

Steyr Meerdere

Foto van een Steyr Meerdere. Vandaag beiden trekkers gepoetst en gewaxt. ( voor het eerst sinds tijden) samen met de stage loper.

Reacties

+1
CaseCS130
Keurig, dat hebben ze af en toe nodig, zeker met stalvoeren.
Baltus_steyr
@CaseCS130 ja dat zeker!! was ook al zon kleine 1,5 jaar geleden dat ze een goede was buurt hebben gehad. Heb nu goede zeep wat goed reinigt en zeker niet aggresief is!!
+1
tractorquintentje
Fijne machines 👌
+1
Saeghershof
Etage-loper moet stage-loper zijn denk ik
Johny power
Vanwaar alle bij precies dezelfde machines. Onderdelen of gwoon makkelijk?
+2
Baltus_steyr
@Johny power eerder hadden we een 9078. Die met 11000 uur ingeruild op de 9094 met fronthef. Paar jaar later werd ons die andere 9094 aangeboden voor strak geld die altijd in de buurt gelopen heeft. en 2 grote trekkers is met pieken toch wel verrekte handig!! We waren niet perse opzoek naar een 2 de trekker en vooral niet nog een 9094, maar werd ons zodoende aangeboden en we kunnen ons er goed mee uit de voeten.
Johny power
@Baltus_steyr O van daar leuk om te horen. Hoeveel pk hebben ze en zit er nog verschil in bouwjaar
+1
Baltus_steyr
@Johny power orgineel zo rond de 94 pk volgensmij. Maar ik verwacht dat ze rond de 100 pk zitten. Alleen heb ik soms het idee dat de 9094 zonder fronthef nog iets taaier is met oprapen en bemesten...
BEboer
En de oude nog de favoriet of speelt het geen rol? Wel makkelijk zo 2 gelijke opt bedrijf 👌
Baltus_steyr
@BEboer De oude is idd nog het fijnst. Maar de nieuwe staat ook wel regelmatig voor de tank of opraapwagen en dan went die ook wel snel hoor!!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Steyr ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!