Foto van een Taarup 1030 zo de taarup draait weer naar wens. Nadat hij besloten had om zichzelf te willen vernietingen en dat toch wel aardig gelukt was.... bodemketting aan 1 kant gebroken, waardoor

Taarup 1030

Foto van een Taarup 1030 zo de taarup draait weer naar wens. Nadat hij besloten had om zichzelf te willen vernietingen en dat toch wel aardig gelukt was.... bodemketting aan 1 kant gebroken, waardoor die kant slap is gaan hangen en toen bleef er een meenemer achter de koker hangen waar de pickup aan opgetrokken wordt. Deze hebben we nieuw na moeten maken en 2 kettingspanners hebben we moeten oplappen. Via een mede tractorfanner aan een paar nestwielen kunnen komen die had de wagen ook glad getrokken. En dat in een 10 seconde voor je kon beseffen wat er aan de hand was en de ketting uit kon zetten.
Heel verhaal, maar dan hebben jullie ook wat leedvermaak op de maandagavond🙁 en natuurlijk collega zomerstalvoerder bedankt voor de 2 dagen inspringen..

Reacties

+1
@jantje 8110 bedankt voor de onderdelen en @Nick van Oosterhout bedankt voor het invallen👍👍
a3vandiejen
@Deutz-Fahr-Rijder Bij de Ford mannen waar we van het weekend bij de Galaxy zijn wezen kijken hadden ze 5 Taarup 1030.
Toen ik vroeg waarom ze er 5 hadden zeiden ze" simpel en niet zwaar op veenland. Twee waren er nog volop in bedrijf, de andere voor onderdelen.
+1
@a3vandiejen ja taarups stellen eigenlijk niks voor, de gezette kanten enzo moeten het houden maar ze willen wel vreten en snijden ook nog goed genoeg om mee te kunnen tegenwoordig.
mf 6150
@Deutz-Fahr-Rijder
Kunnen alle 72? Messen er nog in bij jullie?
+1
@mf 6150 nee wij hebben hem gekocht met een volgens de verkoper 3 jaar oude thm rotor, dus kunnen er nog maar de helft vd messen in.
mf 6150
@Deutz-Fahr-Rijder
Okay wat is dan de theoretische snijlengte?
@mf 6150 4 cm volgens mij
+1
jantje 8110
@Deutz-Fahr-Rijder mooi dat het allemaal weer draait👍. Ik had al zo'n vermoeden dat jij het was.
+1
JohnDeere5085
Mooi dak in de stal! Beetje koel te houden met warme zonnige dagen?
+1
@JohnDeere5085 ja hoor, blijft koeler in de stal dan met het oude asbest dak, dit dak is ook geïsoleerd door de 3 lagen waartussen lucht en aluminium zit om de warmte vd zon terug te kaatsen.
+1
J asper
@Fendt612e Wakker blijven😜
+1
Fendt612e
@J asper heeft Jans weer wat tedoen
J asper

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Taarup 1030 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!