Gisteren de 3e snee alweer en wat beweide stukken gemaaid. Geplaatst door timvanr op 08-07-2021 om 19:21:23, met 7 reacties.

Case IH CS 110

697 foto's van @timvanr

Gisteren de 3e snee alweer en wat beweide stukken gemaaid

Koeien aankopen of verkopen

Kijk dan eens op koemarkt.nl, dagelijks vers aanbod met kalveren, vaarzen, koeien en stieren.

Advertentie
Bezoek website

Reacties

+1
SJB533
Ik blijf dit een leuk type vinden... Of bedriegt de schijn?
+1
timvanr
@SJB533 Wij hebben m nog geen jaar. Maar bevalt heel goed. tot nu toe nog niks gehad. Een hele fijne trekker om mee te werken!
SJB533
@timvanr

Mooi wendbaar, en toch een hele bok? Wat merk je nog van de viercilinder in het zescilinderchassis? Iets trager, of gewoon lekker mee te werken?
timvanr
@SJB533 is lekker wendbaar indd. Deze is volgenmij ook korter dan de 6 cilinders. Onderin vind ik m niet heel taai. Verschil verder weet ik zo niet geen ervaring met de 6 cil. @CaseCS130 zou t verschil wel weten
+1
SJB533
@timvanr
Ja, door z'n viercilinder wijkt hij af van de zescilinders. Maakt 'm idd korter.
+3
CaseCS130
@timvanr @SJB533 Je merkt wel duidelijk dat het een relatief lichte motor is voor een hele zware bak en achterbrug. Vooral koud komen ze niet zo vlot op gang.
6 cilinder heeft daar veel minder last van en rijdt ook makkelijker weg met zware lasten. De 4 is weer veel wendbaarder, dat scheelt echt fors. Zelfs scherper dan de kleinere 9094 bij ons door grotere stuuruitslag

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH CS 110 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!