Toch maar een gokje gewaagd en een deel 2e snede maaien, met de nieuwe aanwinst👌🏻. Foto is geplaatst door Case5130 op 09-07-2021 om 10:03:59, met 6 reacties.

Claas Arion 430

Case5130
Toch maar een gokje gewaagd en een deel 2e snede maaien, met de nieuwe aanwinst👌🏻

Reacties

JarnoDrenthe
Erg fijne maaicombinatie , zowel maaiers als trekker.
+1
Case5130
@JarnoDrenthe is wel even wennen zo, heb met deze trekker nog niet veel gemaaid en is nu voor het eerst met de frontmaaier er bij.
Maar voor de rest bevalt het goed zo.
Baltus_steyr
@Case5130 wil dat een beetje in de bochten? Of trek je de achterste maaier dan binnendoor? Hoeveel pk heeft deze trekker? En morgen aan de bult zetten?
new holland koen
@Baltus_steyr Mij lijkt dat dit juist prachtig gaat in de bochten. Door hydrolisch bij te sturen kun je hem mooi de buitenbocht laten nemen, toch?
Case5130
@Baltus_steyr ik maai de hoeken gewoon vierkant uit, bochten maken wil niet want dan rijd ik gras plat.

Trekker heeft tussen de 125 en 130 pk en dat heeft ie ook wel nodig met voor 2,80m + achter 3,50m beide met kneuzer.

Gaat morgen in de bult jah, vanmiddag ook gelijk geschud. Mag van mij wel wat frisser in de kuil nu, 1e snede was droog zat!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Arion 430 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!