Wij zijn van oorsprong een echt rundveebedrijf. Veel kleindere nattere percelen met een

Same Saturno 80

BEboer
Wij zijn van oorsprong een echt rundveebedrijf. Veel kleindere nattere percelen met een "in het verleden" een vrij grote huiskavel. Achteraan loopt de spoorlijn die zorgt dat de weides deels ad overkant liggen. Tot een maand geleden hadden we hier een veetunnel voor, omdat ze geen nieuwe meer willen steken hebben we dit karretje 4-5j geleden voor een prikje gekocht. Zo kunnen we droge koeien en drachtige pinken op die slecht bereikbare gronden laten weiden. Het stelt allemaal nt veel voor maar het werkt 🙈

Reacties

+7
1046
Ach . Waarom groot als je met klein ook kunt. Zolang et werkt ist goed🤷🏼‍♂️
+3
Krispax
Was een heel gemak die tunnel. Bij ons hing de beestenkar bijna wekelijks aan de trekker. Hadden 8 weides op afstand. Het was een enorme vooruitgang toen ik een lage kar had gemaakt waar de koeien niet meer tegen een ramp omhoog moesten lopen. Vanaf dan kon je gemakkelijk in je eentje koeien halen.
+1
a3vandiejen
Mooi klusje voor de Same.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Saturno 80 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!