Foto van twee Deutz-Fahr DX 6.30. kijk an, hebben tweede snede nu ook binnen. Niet veel massa maar goed spul. Plastic van 12x30m strak over.

Deutz-Fahr DX 6.30

MRVNDT
Foto van twee Deutz-Fahr DX 6.30. kijk an, hebben tweede snede nu ook binnen. Niet veel massa maar goed spul. Plastic van 12x30m strak over.

Reacties

MRVNDT
Heb nog even n rapide vraag. Wagen heft ja n schuine voorwand, en perst het goed vast. Maar niet altijd is dat goed, met groene spul kom ik niet naar boven hen, slipkoppel gaat erin, maar niet van het laden en snijden maar door het persen. Heft al iemand probiert het Vorwand er zo in te zetten ?
( | ipv / )

Maakt dat veel verschil ?
hoest
@MRVNDT het is een schuit, die laden nou eenmaal k.u.t. Ik heb wel eens gehoord dat ze plaat tussen de invoer en de bodemkettingspanners naar achteren zetten, dat schijnt wel te schelen. Is ik wel logisch want dat is zo uit mijn hoofd het smalste punt van de invoer. Als je daar een paar centimeter kunt pakken scheelt dat procentueel heel veel
MRVNDT
@hoest ne klopt niet, tenminste niet met mijn nieuwe rotor. . Laden is mooi en geen Problem. Gaat snel en 39 messen blijven ook met 50 bar mooi erin. Het gaat om Laatste 30% van het wagen. Maak niet uit of hoog geladen of half hoog. Perst extrem en dat moet niet persee. Maar ik gaa na het invoer ff kijke. Moet ik wel n stuk bodem ketting eruit halen dat spanners verder naar achteren komen.
hoest
@MRVNDT onze 125 had nog een gewone rotor maar dat was drama naar de huidige maatstaven. Bodemketting bleef dan gelijk ruimte, tussen die plaat en bodemketting pak je erbij zeg maar
MRVNDT
@dx11 klopt dat had ik ook nog in Erinnerung

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 6.30 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!