John Deere 6155 R en 6520 van loonbedrijf Dekker Zaamslag graszaad aan het maaien.Foto gemaakt door collega.

John Deere Meerdere

John Deere 6155 R en 6520 van loonbedrijf Dekker Zaamslag graszaad aan het maaien.Foto gemaakt door collega.

Reacties

johndeere6230
Hoezo is die achtermaaier zo getrokken gemaakt dan?
Dennis_dB
@johndeere6230 De achteras van de 6520 is verbreed met standaard dubbel lucht potten. Deze zijn niet sterk genoeg om het gewicht van de achtermaaier te dragen en de achtermaaier staat 40 cm uit het midden om geen overlap te hebben.
johndeere6230
@Dennis_dB

Ah op die manier ja, mooi werk zo. Geloof wel dat het een stuk beter voor de trekker is zo. Zeker als die zo eind uit het midden moet hangen
+1
Dennis_dB
@johndeere6230 Bij de 6155R hangt de maaier wel in de hef met een side shift. De potten aan die trekker zijn op maat gemaakt en veel zwaarder.
mf 6150
Assen hebben heel wat te houden zo, blijft dat heel?
+1
Dennis_dB
@mf 6150 Aan de trekkers zelf is nog nooit wat gesneuveld. De standaard dubbel lucht potten scheuren wel eens. De vooras van de 6520 is een achteras van een combine. De 6155 R staat van het jaar voor het eerst op 3.50 meter met op maat gemaakte potten op de voor en achter as. Zijn voorganger een John Deere 6600 heeft ongeveer 15 seizoenen gemaaid en geen breuk aan de trompetten of achteras lagers gehad.
Piet1960
Welk soort gras is dit?
+1
Dennis_dB
@Piet1960 Rietzwenk
edwin-hensbergen
Waar is die spoorbreedte voor nodig? Zodat je niet over het gewas rijd? En dat mag niet omdat?
+1
stannetje96
@edwin-hensbergen minder zaadverlies
Dennis_dB
@edwin-hensbergen Voor het zaad verlies is de voornaamste reden. Ook raapt het moeilijker op met de combine als er over het gewas gereden is.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!