Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 5120 TTV. Weer n perceel

Deutz-Fahr Agrotron 5120 TTV

casejxu
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 5120 TTV. Weer n perceel "netjes"

Reacties

MaxxuM4ever
Geen pallet dragers voorop de trekker zodat je met iedere kipper al 1 of 2 netrollen mee kunt nemen?
Wagen staat mooi vast zeker of was hij er zo uit?
casejxu
@MaxxuM4ever klinkt leuk maar hebben maar 1 trekker met fronthef tussen rijden. En dan moet je ook opklapbare lepels hebben die smal kunnen. Die hebben we niet. Nu rijd ik heen en met n uurtje ruim ik n perceel leeg.

En wagen staat precies tussen de "ruggen" maar das geen probleem voor dit trekkertje
+1
MaxxuM4ever
Bij mijn oude werkgever hadden ze 2 van de 3 met een fronthef en de rollen pakte we de rollen dwars op, dus de lepels op de standaard breedte. Als ze niet super groot waren (van de koops eco rooier kwamen geen grote rollen) konden er wel 2 op de lepels liggen. Dat reed heerlijk met 2 rollen in de fronthef en een volle kipper erachter.
Zo bleven er nooit rollen op het land achter.
De eerste jaren loste we de rollen van de eco rooier direct op een platte wagen die die hingen we dan achter de kipper als het perceel klaar was of de kar vol.
casejxu
@MaxxuM4ever ja wij zijn het zo gewend vanuit t kisten rooien. En jongens hebben niet altijd tijd om netten mee te nemen. Die ze ook nog even vast zouden moeten binden enz enz. Rijden maar met 2 kiepers dus die moeten niet te veel ander geklooi hebben
casejxu
@Nickvg deze maar dan zonder voorlader
+1
Nickvg
@casejxu die heb ik niet zien rijden

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 5120 TTV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!