De nieuwe Fendt 1050 Gen3 met One bediening! (2021). Geplaatst door FerreV op 13-07-2021 om 21:47:14, met 22 reacties.

Fendt 1050

De nieuwe Fendt 1050 Gen3 met One bediening! (2021)

Reacties

T.Tanis
Mooie fendt😃👌👍
Jeroen 86
Is da nu zo een groot verschil die Vario One bediening?
Fendttrisixfan
@Jeroen 86 ja is compleet anders hoor
+1
Fendt926Driver
Ik hoor er goede verhalen over.
Maar duurt nog wel 15 jaar voor ik er aan moet leren wennen.
+1
stijn-de-bock
Een aantal jaren geleden hadden velen niet gelooft dat er nog tractoren van wel 500 pk voor een opraapwagen zouden hangen.
+4
mieras
@stijn-de-bock is het ook niet een klein beetje over bemeten? Ik ben niet tegen grote trekkers hoor. Maar voor de opraapwagen kan het toch makkelijk met minder. Ik vindt het meer een trekker voor in bosbouw, diepploeg of kilverbak dan komt die meer tot zn recht.
+1
Fendt926Driver
@mieras hij rijdt ook nog naast de hakselaar.
Maar als de andere trekkers bij de andere gras ploeg lopen.
En deze is net afgekoppeld van de diep ploeg kilverbak of uit de bosbouw gehaald is kan die toch prima een dag of 2 mee rijden?
Of moet de loonwerker dan een extra trekker bijkopen?
+1
mieras
@Fendt926Driver nee klopt ben ik helemaal met je eens. Maar het is toch beter als de machine een klein beetje baas is over de trekker met pers of opraapwagen. Hier in zeeland loopt er ook 1 bij de Wilhelminapolder. die hebben voor de ploeg. lijkt mij ook groot zat voor maar vorig jaar stond die ineens voor een zaaibed combi dan denk ik wel waar ben je mee bezig. Luchte trekker stond voor de kieper met pootgoed.
16045HSX
@mieras kun jij zo zien wat voor wagen er precies achter zit? Misschien heeft ie alle vermogen wel nodig.
mdoornekamp
@16045HSX
Quote:
wat voor wagen

Een Bermann Carex. Daar kan wel 300 pk voor
+1
Fendt612e
@mdoornekamp hier in de buurt lopen ook paar strautmann wagens, met dik 300 pk ervoor.
Wagens van paar jaar oud scheuren al in het frame, en rotors al wat aan gelast. 250 pk is genoeg, het de 2e koper van die wagens ook nog wat plezier🙈
+1
mdoornekamp
@Fendt612e
Quote:
Strautmann wagens met 300 pk

300 pk is teveel voor een Giga. In Duitsland heeft zo'n Reiff wel een Fendt 930 voor een grote Giga. Maar dan merk je ook niks meer. Ik wil zelf niet meer dan 200 pk voor mijn 36 cubs Giga hebben. Personeel ramt toch wel door.
mieras
@16045HSX dan ist tijd voor een ander merk trekker😉 nee zijn die er dan opraapwagens die een trekker van 400 á 500 pk stil zetten je kan toch beter er een trekker hebben die je hoort of voelt terug zakken als de machine het zwaar heeft?
16045HSX
@mieras Dat weet ik niet. Gaat mij er meer om dat deze trekkers al bevooroordeeld zijn voor dat je situatie kent. Het kan toch zijn dat deze normaal voor de kilverbak, versnipperaar, diepploeg staat en dat die nu even hiervoor gebruikt wordt omdat een andere kapot is. Of om wat voor reden dan ook.
mieras
@16045HSX ben ik met je eens zeg ik ook niks over. Maar ik bedoel worden de krachten die zo ewn trekker uitoefent op de machine niet tegroot? Dat je grote schades krijgt aan je machine als die er altijd voor zou staan
+2
ronald-deutz-fahr
@16045HSX als die al z’n vermogen nodig is om onder de pijp te rijden moet je het weerbericht lezen voordat er gemaaid word 😛😛
16045HSX
@ronald-deutz-fahr ooh ja, dat is ook wel belangrijk😁
fendt2
Waarom knopen ze er niet een hakselaar aan. Dat geeft een stuk meer waarde.
mieras
@fendt2 die is krone nog aan het bouwen
+7
B - W
Wat een gezeur om niks weer zeg, iedereen kan ook op z’n werk komen met een fiat panda, maar de meeste rijden ook een grotere en dikkere auto, laat dit bedrijf lekker met die 1050 rijden als ze dat willen, lekker belangrijk 😂💪
newholland6640
@B - W

Ik kom met een Starlet naar m'n werk. Vinden sommigen ook wat raar haha

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 1050 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!