Foto van een Fendt 211 Vario, landbouwbedrijf Jan Bakker uit Dronten aan het balen persen en wikkelen.ZIE OOK DE VIDEOhttps://youtu.be/_zceLdX8_DM

Fendt 211 Vario

Foto van een Fendt 211 Vario, landbouwbedrijf Jan Bakker uit Dronten aan het balen persen en wikkelen.
ZIE OOK DE VIDEO

Reacties

T.Tanis
Mooi spul😃
Loeideutz
Als ik zoveel rollen folie zie, dan vraag ik me af of de chauffeur ook zijn slaapzak heeft mee genomen.
+1
johndeere6230
@Loeideutz

Kun je "maar" een goeie 500 balen mee wikkelen, met hetgene wat voor en achter staat, als je je kwaad maakt en niet te veel hoeft te wisselen van percelen en weinig foliebreuk hebt, een goeie middag werk😅
Fendt926Driver
@johndeere6230 kun je maar 18 balen wikkelen uit een rol folie?
J asper
@Fendt926Driver kortpack.nl/nl/folie-en-zakken/… 125 gedeelt door 18 is 7. Zal wel aardig kloppen denk ik🙈
johndeere6230
@Fendt926Driver

Gemiddeld 35 per setje van 2 ja, met warme dagen een 37 balen en koude dagen een 32 balen, dus ja rond die 18 per rol ja. Lijkt heel wat, maar valt tegen.
Met de wikkelaar zoals hier boven moet 2 keer wisselen in een uur net aan gaan als het goed loopt, dus een 70 pakken per uur, maar gebeurt niet vaak dat je dat haalt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 211 Vario ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!