Foto van een Massey Ferguson 65, drivers view.. Foto is geplaatst door Arie_MF op 16-07-2021 om 18:24:15, met 12 reacties.

Massey Ferguson 65

Arie_MF
Foto van een Massey Ferguson 65, drivers view.

Reacties

+1
kramer
Hoe rijdt deze trekker?
+1
Arie_MF
@kramer ik denk als alles klaar is goed, nu nog teveel speling op de stuurbekrachtiging dus je gaat gauw slingeren. Remmen deden het ook niet, maar dat is verholpen.
Hij stuurt lekker licht, motor trekt er goed aan en multipower is ook fijn om mee te rijden en je zit goed.
+2
Arie_MF
@Arie_MF en eerst een rolbeugel maken, trekker is best hoog en rijdt aardig door en met de pers erachter de kaai af, vind ik het zo niet veilig.
a3vandiejen
@Arie_MF Gelijk heb je.
+1
cyrus-van-gelder
@Arie_MF groot gelijk ,veiligheid eerst. Je wilt niet graag geplet worden door je eigen trekker. Wel een mooie trekker trouwens
  • 👍👍👍👍
Fendt926Driver
Quote Reactie van @Arie_MF:
nu nog teveel speling op de stuurbekrachtiging

Origineel of is dat er later opgebouwd?

Weet niet veel meer van de mf65 van de buurman. Maar wel dat die ontzettend zwaar stuurde (al was ik toen ook nog maar een klein ventje) het was stukken zwaarder dan van onze d5506
+1
Arie_MF
@Fendt926Driver origineel, je kunt met je pink sturen, als ik dat vergelijk met een mf 265 zonder is het dag en nacht verschil.
+1
a3vandiejen
Mooi Arie.
mf 35x
Mooi
Hidde Gröniger
Hoe hard loopt deze trekker met multi power?
Arie_MF
@Hidde Gröniger zou ik eens moeten controleren, maar het rijdt lekker vlot.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 65 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!