Hopelijk vangt dit de schokken wat meer op als je op slecht wegdek zit  ,of in het land. Foto is geplaatst door cyrus-van-gelder op 17-07-2021 om 13:53:25, met 6 reacties.

International 644

cyrus-van-gelder
Hopelijk vangt dit de schokken wat meer op als je op slecht wegdek zit ,of in het land

Reacties

cyrus-van-gelder
Dit is dus een gewichtheffers riem. Gelukkig heb ik wel een goede stoel op m,n 644. Toch heb ik wel eens last van m,n rug. Vooral door de trekker op m,n werk. Ga dit dus eens proberen. Hopelijk werkt het. Heeft iemand hier ervaring mee?
+1
Fast Eddy
Een goede stoel en een juiste bandenspanning helpen ook. En iets soepele banden.
cyrus-van-gelder
Dat is waar wat je zegt. Ik heb er vredestein banden om. Ben er zelf al achter dat goedkope banden ook vaak niet echt comfortabel zijn.
Fast Eddy
@cyrus-van-gelder

Ik had Galaxy 18.4 R34 onder mijn 744. Daar zat een wat grotere luchtkamer in. En ik had wat bredere banden voorop. Als die op 1,4 bar stonden en achter op 1,6/1,8 bar was het best comfortabel.
cyrus-van-gelder
@Fast Eddy dat is anders best wel een goede tip. Ik zal bij m,n eigen trekker eens kijken wat voor banden maat ik heb. De achterbanden zijn niet zo geweldig meer. Misschien passen die galaxy 18.4 r34 wel
  • 👍👍👍👍👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 644 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!