Foto van een New Holland Meerdere in de haven van Zeebrugge. Moest een boot bevoorraden daar op het terrein. Stonden er heel veel .

New Holland Meerdere

mklok
Foto van een New Holland Meerdere in de haven van Zeebrugge. Moest een boot bevoorraden daar op het terrein. Stonden er heel veel .

Reacties

wim-same
@mklok Bij ons is de provinciale weg afgesloten door werkzaamheden, dus moet ik nu een stuk over de A 12. Daar reed ik gisteren 2 vrachtwagens van Arend van der Pols voorbij met mijn vrachtwagen. Die heeft ook mooi materiaal zeg.
+3
mklok
@wim-same ja klopt. Heb er vier jaar voor gewerkt. Mooi bedrijf maar erg langzaam met betalen. Op een gegeven moment bijna 6 mnd . Toen maar wat anders opgezocht.
Massey 2705
Die rups kranen op de foto. Rijden die zo de boot op voor transport ? Of gaat dat ook weer per dieplader ?

Daar was ik zomaar nieuws gierig naar 😊
+2
mklok
@Massey 2705 volgens mij worden ze met een dieplader gebracht en via de laadklep waar ze van die rubberen flappen hebben liggen erop gereden. Ben nog op dat schip geweest bij de kapitein. Beneden stonden zware machines. Dekken daar boven stond vol met Mercedes auto's . Allemaal voor Australië.
+2
Massey 2705
@mklok wel mooi , zo kom je nog eens ergens , en zie je wat 👍
+3
mklok
@Massey 2705 ook op dat schip bij de kapitein geweest. Ben heel dat schip door geweest naar voren. Bijzonder om dat eens een keer mee te maken.
+1
Fast Eddy
Komt het eerst van uit de VS en Japan naar Zeebruge om dan naar Australië verscheept te worden?
+1
mklok
@Fast Eddy misschien dat ze ook in Antwerpen worden gebouwd.
Fast Eddy
@mklok

Dat weet jij beter dan ik. Ik dacht dat de 8.*** serie alleen in de VS gemaakt word. En de Case kranen gemaakt worden bij Sumitomo in Japan.
+1
mklok
@Fast Eddy Sumitomo komt zeker uit Japan. Die zijn naar Zeebrugge gebracht. Wachtend op een nieuwe eigenaar.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van New Holland ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!