Foto van een MacDon Zwadmaaier.. Foto is geplaatst door catfan55 op 17-07-2021 om 20:49:52, met 9 reacties.

MacDon Zwadmaaier

catfan55
Foto van een MacDon Zwadmaaier.

Reacties

EA_MF
Dat zijn wel even andere foto’s dan vorig jaar qua opbrengst.

Hoe gaat het daar met de droogte/hitte? Lijkt op 1 van de andere foto’s alsof er veel smog in de lucht zit, is dat dauw/mist of daadwerkelijk rook?
+3
catfan55
@EA_MF het is niet goed hier, meeste crops worden een insurance write off.

Dat is rook, doet gewoon zeer aan de longen om buiten te zijn. 2 uur ten noorden zijn gigantische bos branden
rick-mandersloot
Dat is inderdaad wel een heel dun zwad voor 60 foot bijelkaar. Hier een stuk noordelijker worden al beef koeien weggedaan omdat de dugouts droog staan en er geen voer is.
catfan55
@rick-mandersloot 70ft zelfs 😅

Ja het gaat hier ook raar, beef boeren doen de koeien weg omdat ze ze niet kunnen voeren. Sommige dairies zitten ook krap, ze kopen alles wat ze kunnen krijgen. Niks aan zo
newholland6640
@catfan55

En hier in Europa overstromingen, niet voor te stellen dat het bij jullie dan zo droog is.
Fendt280S
Bizar. Hier is het nat. Midden zuid/west Frankrijk. Vandaag eindelijk voor hooi gemaaid en nog spannend of we het gaan redden met drogen. De lucht is maar koud.
rommert14
@Fendt280S stuur maar wat regen naar dk, hier al bijna 2 maand niets gehad
Fendt280S
@rommert14
Wij hebben een heel droog voorjaar gehad. Eerste snee was erg weinig. Wordt nu weer ruim gecompenseerd. Maar de wind komt nu bij jouw vandaan dus kan geen regen sturen🤣

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de MacDon Zwadmaaier ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!