White Oliver 564, Reed ook mee met de toertocht van Polsbroek.. Geplaatst door wim-same op 18-07-2021 om 15:17:42, met 13 reacties.

Oliver 564

White Oliver 564, Reed ook mee met de toertocht van Polsbroek.

Reacties

+2
arnold-arentze
Hetzelfde als jou Minitauro 60 Wim?
+2
wim-same
@arnold-arentze Ja, dat klopt. Is gewoon een Same Minitauro 60 DT. alleen staat deze op te grote banden
+3
arnold-arentze
@wim-same Ja voor het mooie wel, toch kan die het wel hebben. Was mooie harde trekker verder ook
+2
arnold-arentze
@wim-same Mooi om te zien ook dat deze 60 eigenlijk hele andere trekker is dan mijn Minitauro (45) van motor tot achterbrug is alles wat zwaarder uitgevoerd
+1
wim-same
@arnold-arentze Ik heb deze Oliver niet eens goed bekeken, maar als het de zware uitvoering is, is hij gelijk aan de laatste Minitauro 60. Mijn Minitauro 60 DT heeft dezelfde versnellingsbak en hef als jou Minitauro, alleen de motor is anders.
+1
arnold-arentze
@wim-same Ok dan zal ik bij jou eens goed kijken. Bij deze was in zijn geheel net ff wat zwaarder uitgevoerd volgens mij
+1
steyrlanzboy
Mooi
+1
Towaberg
Knappe trekker 👍
+3
yoohan
Ja dit was inderdaad een mooie trekker zo.
+2
a3vandiejen
Mooie Oliver.
+2
draaipiet
Prachtig, zijn er veel geweest in Nederland?
+3
wim-same
@draaipiet Ik weet niet hoeveel Oliver's er in Nederland geweest zijn. de Leeuw uit Zwolle was de importeur. Bij ons in het westen zag je ze bijna niet, maar in het oosten waren er wel dealers hoor.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Oliver 564 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!