Soms moet je gewoon even stoppen om een foto te maken.. Foto is geplaatst door fordandre op 18-07-2021 om 15:59:31, met 13 reacties.

International 1466

fordandre
Soms moet je gewoon even stoppen om een foto te maken.

Reacties

+3
stijn-de-bock
Gelijk heb je.
+3
steyrlanzboy
Mooi
+2
Massey 2705
Daar heb je gelijk in 😊
Hij staat er mooi bij .
+2
a3vandiejen
Mooie trekker.
+2
cyrus-van-gelder
Mooi plaatje. Dit soort trekkers zie je weinig in Nederland. Zeldzame verschijning dus.
    Mooi dat je gelijk van de gelegenheid gebruik hebt gemaakt.
    • 😉😉😉😉😉👍👍👍👍👍

+2
stijn-de-bock
@cyrus-van-gelder als je veel naar oldtimerevenemten en trekkertrek geweest bent zou je idee wel es kunnen veranderen
+1
cyrus-van-gelder
@stijn-de-bock Dan zeg je er wel wat bij. Op evenementen wellicht wel, ik zal dat niet ontkennen. Bij loonbedrijven en agrarische bedrijven hier in Nederland ben ik ze nog nooit tegen gekomen. Op het flaaielfeest (is jaarlijks oogstfeest) heb ik ook wel trekkers gezien die in de USA en Canada gebruikt werden maar hier in Europa niet of nauwelijks.
stijn-de-bock
@cyrus-van-gelder klopt volledig wat je zegthoor,de meeste inter 66 serie die je hier tegenkomt zijn ingevoerde voor hobby en of trekker trek.
+1
cyrus-van-gelder
@stijn-de-bock Het gaat idd om trekkers die hier heen gehaald zijn voor de hobby en trekker trek. Het is juist bij dat soort evenementen de bedoeling om wat bijzonders te laten zien. Zo,n 644 die ik zelf heb kom je nog steeds vrij vaak tegen in Nederland
  • 👍👍👍👍👍👍👍😉😉😉😉😉😉

+2
cyrus-van-gelder
@stijn-de-bock een voorbeeld van een trekker die ik ooit op het flaaielfeest zag was een massey harris 55. Had ik ook nog nooit gezien
draaipiet
Prachtig exemplaar, hij zal niet zomaar stikken in die trommelschudder
+1
cyrus-van-gelder
@draaipiet dat denk ik ook niet nee
  • 😉😉😉😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1466 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!