Foto van een John Deere 5055E. Speciaal voor hooiland een schudder gekocht voor onder de 1000 euro. Land op afstand. Schudder blijft in het land en trekker bij vrienden dichtbij het land. Rij er dagel

John Deere 5055E

JoramH
Foto van een John Deere 5055E. Speciaal voor hooiland een schudder gekocht voor onder de 1000 euro. Land op afstand. Schudder blijft in het land en trekker bij vrienden dichtbij het land. Rij er dagelijks even heen met de auto

Reacties

+2
yoohan
Slim verzonnen. Mooi trekkertje ook om mee te schudden zo te zien.
+2
JoramH
@yoohan ja gaat mooi op dat greppelland. Thuis 10 ha geschud in dezelfde tijd als hier 2,5 ha.
wim-same
@JoramH Maar wel een lekker trekkertje voor dit werk, dit is toch genieten zo in de open lucht, en de geur van het gras.
+1
JoramH
@wim-same dat was het zeker, en dan ook nog met uitzicht op sneekermeer, wat reuring op de achtergrond die ik niet alledagen heb.
Baltus_steyr
@JoramH is dat een fella getrokken schudder?
JoramH
@Baltus_steyr jep, was in het begin wel even uitzoeken hoe dat allemaal werkte, niet hydraulisch en heeft al een tijdje niet meer gedraaid dus moker was wel even nodig. Eenmaal draaiend draait ie fluisterstil, was er erg tevreden over. Aan en afkoppelem ging de derde keer mooi snel, eerste keren moest het nog even leren. Wilde geen gedragen, de trekker is niet erg zwaar in de neus.
Baltus_steyr
@JoramH oke. en vind je het een degelijke zware machine? Hier een boer in de buurt heeft ook zon fella schudder, maar dan een 10 elements dacht ik. Hij zweert erbij. Hij kan er ook vlot mee schudden waardoor die toch behoorlijke capaciteit heeft zegt die.
+1
JoramH
@Baltus_steyr Heb een claas volto 1050T maar ben tot nu toe onder de indruk hoe mooi de fella schud, geruisloos en voldoende capaciteit. Voelt idd degelijk aan. Nog geen kans gehad om in hetzelfde perceel te schudden om te vergelijken. Voordeel van de claas is wel dat je in de trekker kan blijven en niet elke keer diepte hoeft af te stellen, daarnaast makkelijker inpikken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 5055E ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!