Foto van een Massey Ferguson 6270 met de Claas sprint. Dit is de wagen waarvoor ik om een tandwielkast vroeg. Nieuw is er niets meer te krijgen en tandwielen na laten maken is erg prijzig dus moesten

Massey Ferguson 6270

Tractor TV
Foto van een Massey Ferguson 6270 met de Claas sprint. Dit is de wagen waarvoor ik om een tandwielkast vroeg. Nieuw is er niets meer te krijgen en tandwielen na laten maken is erg prijzig dus moesten we een sloopwagen vinden. Die hebben we gevonden op eBay en vorige week zijn we naar Harsewinkel afgereisd om de tandwielkast op te halen. Vrijdag hadden we alles er weer onder en hadden we em weer aan het draaien, vandaag konden we aan het inkuilen.

Reacties

+1
wilbertkw
Hoe oud is de wagen dan? Lijkt mij nog een mooie wagen en zou jammer zijn dat het een donorwagen werd
+2
Tractor TV
@wilbertkw Deze wagen is van 1993, we vonden em ook nog te mooi om zo onder de bos te drukken omdat de tandwielkast kapot was. Gelukkig kwamen we een donorwagen in Duitsland tegen met de juiste tandwielkast.
+2
worteljcb
@Tractor TV Mooi dat je er 1 gevonden hebt en hij weer draait👍🏻
Massey 2705
Mooi voor mekaar . Kosten laag houden ! En nog mooier dat alles het weer doet .👍
+6
Tractor TV
@Massey 2705 Het is zeker een opluchting dat ie weer klaar is. Als je altijd zelf inkuilt valt het plannen met de loonwerker nog wel tegen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6270 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!