Binnenkant trompet, met bij het remgedeelte 2 scheuren. Wat is jullie advies, is dit te lassen?Iemand toevallig een trompet liggen, voor een mooi prijsje?

Landini 6550

daan-brons
Binnenkant trompet, met bij het remgedeelte 2 scheuren. Wat is jullie advies, is dit te lassen?

Iemand toevallig een trompet liggen, voor een mooi prijsje?

Reacties

+3
draaipiet
Volgens mij moet je een rem nooit lassen maar vervangen
+2
daan-brons
Ja dat is ook mijn eerste reactie, alleen dit zit vast aan de trompet, verder scheuren lijkt me ook niet goed. Ik denk dat het nu niet veel kwaad kan, maar ik wil hem 100% hebben.
+1
wilbertkw
Geen ervaring mee en weet er helaas ook geen te liggen😔 @tim-klok jij nog een idee?
+1
jan4072
Paar maand geleden hebben we nog de achterbrug van 5500 bij oud ijzer gedaan. Volgens mij zijn de achterbruggen van 5500, 6500 en 7500 series gelijk. Alleen een trompet zul je niet makkelijk vinden want dat is het zwakke punt van deze trekkers. Wij hebben ook al een keer een trompet gescheurd an de 6550.
Towaberg
Dat is balen Daan! Al wat gevonden intussen?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landini 6550 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!