Foto van een Case International 685 (XL).Hier heb ik een asfaltbak aangemaakt waarmee we riggels langs de weg kunnen maken om op die manier een goot te kunnen creëren voor het afvoeren van water lang

Case International 685 (XL)

porschestandard
Foto van een Case International 685 (XL).
Hier heb ik een asfaltbak aangemaakt waarmee we riggels langs de weg kunnen maken om op die manier een goot te kunnen creëren voor het afvoeren van water langs de weg.

Reacties

porschestandard
Foto met het resultaat.

(klik om te vergroten)

Foto met het resultaat.
Fast Eddy
Zo wordt dat dus gemaakt. Ik dacht dat het allemaal met de hark gemaakt werd.
Hoe komt het asfalt in de trechter?
+2
porschestandard
@Fast Eddy Haha, nee met de hark gaat het wat te lang duren. Asfalt wordt erin geplaatst door de autolaadkraan op de vrachtwagen zelf of met een mobiele kraan.
+1
cyrus-van-gelder
Nou dat is een mooie oplossing zo. Tegenwoordig mag dat ook wel zo,n gootje.met zware regenval blijft de weg tenminste wat droog.
  • 👍👍👍👍👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 685 (XL) ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!