Heeft er weinig moeite mee zegma 🙈 eerste keer op deze trekker maar is toch wel een heel verschil met de oudere T7000’s 👌

New Holland T 7.230

Heeft er weinig moeite mee zegma 🙈 eerste keer op deze trekker maar is toch wel een heel verschil met de oudere T7000’s 👌

Reacties

tractor junkie xl
@hermanjohndeere Is deze beter dan de oudere T7000,s ?
DriveJohnDeere
@tractor junkie xl meer poespas erop
+1
hermanjohndeere
@tractor junkie xl ja dit is wel een heel verschil met de t700’s en T7.’s. Wel meer poespas maar vario reageert stukjen beter en ze hebben eindelijk een fatsoenlijk systeem voor de richting aanwijzer.
DriveJohnDeere
@hermanjohndeere schiet die nog steeds automatisch terug?
hermanjohndeere
@DriveJohnDeere nee je zet hem nu aan en zodra je gestuurd hebt gaat hij weer uit zonder fysieke aanslag zegmaar. Wel weer extra elektronica maar werk heel goed. En als die niet weer uit gaat tik je er een keer tegen aan.
NH-Ford
@hermanjohndeere Hebben jullie de NH's van Kort?
hermanjohndeere
@NH-Ford de 2 nieuwsten wel ja. Die ene staat daar nu in de werkplaats en zodoende hebben we nu tijdelijk deze.
+1
fan van trekkers
Goed om te horen👍 Wat reageert er anders aan de automaat? Dit is echt een nieuw type of niet, bevalt de ruitenwisser ook? En zitten de ventilatieopeningen nu wel goed?
+1
hermanjohndeere
@fan van trekkers automaat reageert veel rustiger val met optrekken met de transporttank. De oudere zijn wat meer zoekerig/zenuwachtig. De ruitenwisser maakt nu een 180graden slag op interval en op de snelste stand word dat de een paar graden minder. En bij dezezit hij nu onderin. Die ventilatie openingen heb ik eigenlijk nog niet zo goed bekeken.
new holland koen
Dit is echt de allernieuwste inderdaad als ik de knipperlichten/stadslichten bekijk. Heeft hij ook al het nieuwe interieur dan of is dat alleen nog in de t8 en sinds gisteren(?) in de t7hd?
+1
fan van trekkers
@new holland koen nieuw interieur is nog niet beschikbaar voot t7 lwb en swb. Het is niet alleen het interieur wat veranderd is bij de heavy duty, de cabine zelf is ook langer geworden. Wel een hele update, alles wat de concurent al had hebben zij nu ook🙈
new holland koen
@fan van trekkers Dat gaspedaal viel me ook op, totaal niet afgekeken van Fendt ofzo. Maar dan zijn ze nu weer bij de tijd🙈

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 7.230 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!