Moest laatst voor een kennis zijn weide maaien. Weide die ik niet ken. Dus mijn vraag moet ik op iets letten. Ja rij niet tegen mijne stal. Halve ronde later blijkt er nog een betone paal testaan op 4

Fella maaier

Saeghershof
Moest laatst voor een kennis zijn weide maaien. Weide die ik niet ken. Dus mijn vraag moet ik op iets letten. Ja rij niet tegen mijne stal. Halve ronde later blijkt er nog een betone paal testaan op 4m van de scheiding. Blijkt scheidingspaal tezijn. Hij heeft van 2 percelen 1 groot gemaakt. Paal steekt wel 0,5m boven de grond. Maar als het gras ongeveer 1m hoog staat. Gelukkig alleen de bescherming gedrukt. Paar uurtjes werk en je ziet het bijna niet meer. Maar het blijft zonde.

Reacties

+3
Zetor 3011
Oh dat is klote, ook ooit met mijn pz 135 gehad. Wil je even dit weitje ook maaien, pppffff
+5
Massey 2705
He , zulke kennisen heb ik ook ! 😅😅
+8
Ruben-Wind
Daarom hou ik niet van dit soort dingen, tegen sommige kennissen kun je moeilijk nee zeggen maar doe het liever niet.
+2
cyrus-van-gelder
Ja dat is geweldig zoiets. Ik heb zelf 1 keer met een greppelfrees in een stuk oude ketting gezeten . Alles naar de kloten.
+2
stijn-de-bock
Hier in de buurt was een boer ,kleine loonwerker met 2 maaiers,eentje waar het beste af was,die werdt enkel gebruikt op percelen die hij niet kende en een goeie daar maaide hij de bekende percelen mee.
+2
Fendt926Driver
Hier ooit gehad dat de weide pomp zelfdrinker voor de koeien nog in het hoge gras van de buurman stond.
Vol in de frontmaaier..
Ding is na die tijd altijd blijven trillen van (iets) onbalans
+1
stijn-de-bock
@Fendt926Driver das altijd jammer,en je wordt er steeds weer aan herinnerd
+25
GerbertXL
@Fendt926Driver trillen is niet erg, pompte hij nog wel?
Fendt926Driver
@GerbertXL ha ha grapjas..🤪🤪
+1
Baltus_steyr
@Fendt926Driver aah dat is altijd zuur. Hier ook al een stuk beregenings/brandweerslang opgerold met de frontmaaier op een perceel wat ik huurde. Die zit er heel rap omheen!! De schade was beperkt maar het is wel zonde dat het je overkomt.!
+2
JarnoDrenthe
Zonde , zeker als je kennis het had kunnen weten van die paal.
+2
Saeghershof
@JarnoDrenthe die wist het maar wat goed. Hij heeft hem zelf gezet. Achteraf zei hij nog dat de paal dieper in de grond zit dan boven staat.
+4
deerejohn
Je kunt ook heel mooi puntdraad oprollen met de kneuzer

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fella maaier ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!