Foto van een Onbekend grondverzetKwam ik gisteren tegen in Barneveld bij AZI equipment.. Foto is geplaatst door Fast Eddy op 01-08-2021 om 18:51:21, met 9 reacties.

Onbekend grondverzet

Fast Eddy
Foto van een Onbekend grondverzet
Kwam ik gisteren tegen in Barneveld bij AZI equipment.

Reacties

hooidonk
Dan ben je vlak bij ons geweest, wij kijken hier vanaf de andere kant op.
+1
Fast Eddy
@hooidonk

We waren verkeerd gereden vanaf het pluimvee museum. Dus we waren daar even gekeerd. Zo zie je maar dat Tractorfan bijna een dekkend netwerk heeft. 😉
+1
hooidonk
@Fast Eddy
Haha ja, ze zitten echt overal! 😱 😅

Als je een adres verder was gedraaid, had je oog in oog gestaan met een dikke 8210. Tipje voor de volgende keer 😉
Fast Eddy
@hooidonk

Komt goed.
+2
houthandel1056
@hooidonk dit is op t erf bij Willemsen toch?
hooidonk
@houthandel1056
Klopt, dit is helemaal om de boerderij van Willemsen heen gebouwd. Ik weet eigenlijk niet of Willemsen daar nog woont, ik hoor of zie tegenwoordig niks meer van hem. Die boerderij en de grond er achter is grotendeels al van Vink, dus die zit er weer warmpjes bij als dit straks warme grond wordt. Ook de nieuwe rondweg moet hier zo'n beetje komen te liggen.
houthandel1056
@hooidonk ja volgens mij woont ie er nog, boerderij is al jaren geleden verkocht aan vink, heb er in t verleden wel gewerkt, veel balen gereden met lange combinaties, z’n laatste trekker heeft m’n huidige baas overgenomen incl balenklemmen en dieplader
houthandel1056
@houthandel1056 en tripple maaier

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend grondverzet ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!