Foto van een NijHal MeststrooierGebouwd door Nijman in HalleOogstdag in Hengelo (Gld). Foto is geplaatst door dickt op 02-08-2021 om 16:24:16, met 5 reacties.

Machines Oldtimer

dickt
Foto van een NijHal Meststrooier
Gebouwd door Nijman in Halle
Oogstdag in Hengelo (Gld)

Reacties

+1
Albert Peters
Nostalgie
+1
Towaberg
Prachtig en ook de Landini op de achtergrond 😉
WaterDeutzer
Dag Dick, ik zit niet zover van Halle maar kan niets vinden over Nijhal of Nijhuis. Kun je me daar meer over vertellen? De meststrooier lijkt veel op de Superieur van Prins Dokkum.
+1
dickt
@WaterDeutzer Ik kende het ook niet, maar deze is zelfs van een liefhebber uit Halle geweest. Heeft gereageerd op mijn Facebookfoto. Ook een kenner uit Zelhem reageerde dat dit een NijHal is. Wanneer je op Google zoekt op Nijman Halle Mestverspreider, kom je wat publicaties van de Landbouwuniversiteit tegen van de NijHal mestverspreider.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Machines Oldtimer ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!