Foto van een International 745 XL. Vakantie project krukaskering vervangen, lek vrij maken en voorzien van een nieuwe laklaag👌🏻. Voorlader bokken worden ook meteen klaargemaakt voorlader komt la

International 745 XL

remco rooks
Foto van een International 745 XL. Vakantie project krukaskering vervangen, lek vrij maken en voorzien van een nieuwe laklaag👌🏻. Voorlader bokken worden ook meteen klaargemaakt voorlader komt later

Reacties

+1
Boeder foto
Dan heb je nog wel wat te doen in de vakantie
+1
remco rooks
@Boeder foto moet ook heb niet voor niks vakantie😉 mooie hobby 👌🏻
+1
assink
Beste klus ivm aanbouwdelen of niet?
Hebben hier ook nog een lekkende patiënt, misschien deze winter zelf maar eens een poging wagen. Maar de aanbouwdelen zijn nog een heel stuk lomper bij ons.
remco rooks
@assink ja op zich valt het wel mee hoe veel werk het is, werk zelf als monteur bij een bedrijf die nog veel in de oude xl serie zit en dan stelt het loshalen eigenlijk niet veel voor meer aangezien ik dat al tientallen keren gedaan heb. maar wanneer er frontheffing of voorlader opzit word het inderdaad wel aardig wat meer werk, gelukkig hoefde bij onze trekker niet de cabine steunen los om de voorlader bokken er af te halen maar wanneer dat wel moet word het vooral met in elkaar zetten meer werk om natijd de bouten er weer in te krijgen van de cabine steunen. en gelukkig hebben we thuis een bovenloop kraan dus dan kun je ze makkelijk ophangen en alles rustig demonteren en natijd weer monteren.

als je de tijd er voor hebt dan is het goed zelf te doen is ook gelijk een mooie uitdaging 👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 745 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!