Een Renault 704.M industrietrekker.Eigenlijk een totaal onbekende Renault trekker, gebouwd tussen 1985 en 1990, met een luchtgekoelde MWM motor van 65 pk.

Renault onbekend

olro 61
Een Renault 704.M industrietrekker.

Eigenlijk een totaal onbekende Renault trekker, gebouwd tussen 1985 en 1990, met een luchtgekoelde MWM motor van 65 pk.

Reacties

+3
olro 61
Nog wat aanvullende foto's. Volgens het boek was een hydrostatische aandrijving ook leverbaar op deze trekkers.

(klik om te vergroten)

Een Renault 724.M industrietrekker met voorlader.

(klik om te vergroten)

Renault 704.m
+2
arnold-arentze
Ze hebben met het plaatwerk niet te moeilijk gedaan🙈 Was dit soms de inspiratie voor Deutz om de de modellen met schuine motorkap te maken?
+2
Loeideutz
@arnold-arentze Inspiratie van Deutz kwam van een landbouwer uit, ik meen Zweden, die zelf de motorkap een beetje had verbouwd omdat hij wat meer zicht naar voren wilde en er heel wat lucht onder die kap zat.
arnold-arentze
@Loeideutz Ok leuk weetje,dat had ik nooit geweten👍
+1
a3vandiejen
Nooit gezien bij Renault.
+2
olro 61
@a3vandiejen Ik denk dat er ook geen van deze trekkers in NL heeft gelopen, maar ze werden dan ook niet gepromoot als landbouwtrekker, maar meer voor wegbermenmaaien en als voorladertrekker in de wegenbouw. Wel een mooie trekker om te zien, maar ik ken hem ook alleen maar van deze foto's!
+1
a3vandiejen
@olro 61 Mooie uitleg.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault onbekend ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!